Nxënësit e Ulqinit kthehen nga Berlini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

15 nxënës të klasës së tetë të shkollës fillore “Marshali Tito” muajin e kaluar kanë vizituar qytetin e Berlinit. Ato së bashku me profesorin e tyre qëndruan në vizitë katër ditore të këtij qyteti gjerman, ku patën mundësi të njihen më nga afër me kulturën dhe traditën e këtij vendi, por gjithashtu përmes komunikimit me qytetarët përvetësuan gjuhën edhe më tepër. Nga vizitat e shumta, përshtypje i lanë Parlamenti, kopshti zoologjik si dhe akuariumi.

Share.