NUK U MBËSHTET LIGJI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli për arsim, shkencë, kulturë dhe sport  nuk ka përkrah  propozimin për plotësimin e ligjit për arsimimin fillor me të cilin ishte paraparë që ministria e arsimit të sigurojë librat  dhe  pajisjet tjera shkollore gatisë  për të gjithë nxënësit e shkollave fillore në Mal të Zi. Ligji , të cilin e kanë dorëzuar deputetet e frontit demokratik,  Millutin Gjukanoviq, Branko Boshnjak , Janko Vuçiniq dhe Vlladisllav Bojoviq,  e kanë përkrah  5 deputet  kurse  tre ishin kundër . Gjukanoviq ka sqaruar se esenca e propozimit  është respektimi i kushtetutës se shkollimi fillor është falas dhe i obliguar

Share.