NUK SHKARKOHEN MINISTRAT !?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri, kryetar i Partisë demokratike të socialistëve, Millo Gjukanoviq sipas të gjitha gjasave do ta refuzojë kërkesën e Ranko Krivokapiqit për të shkarkuar ministrant Vujica Llazoviq dhe  Ivan Brajoviq.Kështu vlerëson gazeta POBJEDA nga burimet e saj. Sipas këtyre burimeve, qeveria do ta vazhdojë punën me të njajtën përbërje pa rikonstruktime apo plotësime.

Share.