NUK NJIHEN DIPLOMAT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i arsimit Predrag Boshkoviq nuk ka sjell vendimin në bazë të të cilës do të bëhet verifikimi i diplomave të dyshimta për të punësuarit në institucionet publike, ndërmarrjet lokale dhe në Komunë të Rozhajës siç vërtetojnë autorët e tekstit me informata të imagjinuara, është kumtuar nga kjo ministri. Reagimi vjen lidhur me informatën me titull “Boshkoviq ka sjell vendimin për verifikimin e diplomave në Rozhajë”, e publikuar në rrjetin social, Facebook, “Rozhaje Free Press”, dhe të cilën e kanë transmetuar disa media malazeze.

Share.