NUK KEMI EVIDENCË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drejtori i Agjensisë kundër korrupsionit të Republikës së Kosovës, Hasan Preteni, në pyetjen e Televizionit Teuta se a keni të dhëna mbi pasurinë e patundshme në Ulqin  të funksionarëve locale dhe shtetëror , tha se kjo është një pyetje shumë e qëlluar.

“Për fat të keq, nuk kemi asnjë evidence për Ulqin as për Durrësin”,- u përgjigj zotri Preteni.

Sipas të dhënave jozyrtare në territorin e Komunës së Ulqinit,janë me qindra kampshtëpiza dhe vila.

Share.