Nuk ka rreziqe nga përmbytjet në Mal të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi, nuk ekziston rreziku nga përmbytjet, ka deklaruar meteorologu, Dushan Paviqeviq, duke shtuar se prej të premtes pritet stabilizim i motit dhe rritje e temperaturës. Kroacia dhe Bosnja  janë ballafaquar ditëve të kaluara, me probleme serioze për shkak të përmbytjeve të shkaktuara nga të reshurat e dendura të përcjellura me rëra të forta.

Share.