NUK GODET PUNËN E QEVERISË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përçarja  në PSD  nuk ndikon në legjitimitetin e qeverisë dhe nuk mund të rezultojë me zgjedhjet e parakohshme parlamentare, konsideron funksionari i PSD, Zoran Jeliq. Ai po ashtu ka theksuar se ministrat, Ivan Brajoviq dhe Vujica Llazoviq, të cilët kanë dalë nga PSD obligimet në resorët e veta i kryejnë me përgjegjësi dhe ka shtuar se ata kanë legjitimitet pasi që mandatet e veta i kanë merituar në zgjedhje.

Share.