NREKIQ:MESAZH URIMI ARQIPESHKVIT TË ARQIPESHKVISË SË TIVARIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkëlqesi,

 Nga  zemra ju uroj  në emër të Kuvendit  të Ulqinit dhe në emrin tim personal, zgjedhjen  tuaj  në këtë detyrë   të  shenjtë. 

Jam i bindur që  ju  si deri më tani  do të kontribuoni  në  zhvillimin e mëtutjeshëm të Kishës Katolike , në zhvillimin  e harmonisë fetare  dhe  me maturinë që Ju karakterizon  do të dini të kaperceni  veshtirësitë.

Paci  përherë bekimin e Zotit.

 Vëllazërisht,

                                                      Kryetari i Kuvendit të Ulqinit

                                                                   Loro Nrekiqi

 

Share.