NP “Ujësjellës-Kanalizime”: Nesër ndërperje e përkohëshme e furnizimit me ujë në disa zona

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e martë me datën 23.01.2018 nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 14 , për shkak të ndërhyrjeve në linjën sekundare në Mëhallë të Re një pjesë e qytetit nuk do të ketë furnizim me ujë nga sistemi i ujësjellësit,lajmërojnë nga Ndërmarrja Publke”Ujësjellës Kanalizime”.

Pa ujë do të mbesin Mali i Bardhë,Pinjeshi,Mëhalla e re,Meterizi,Limani 1 dhe Limani 2,si dhe zona e Valdanosit .

Share.