NOTË PROTESTE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Beograd i është dorëzuar nota protestuese në të cilën është theksuar se qëndrimet e kryetarit të Qeverisë së Shqipërisë janë të papranueshme për Serbinë, se deklarata paraqet një edhe në vargun e shumë deklaratave provokuese të përfaqësuesve më të lartë politikë të Shqipërisë të cilat i sjellin dëm marrëdhënieve bilaterale të Serbisë e Shqipërisë dhe rrezikojnë marrëdhëniet e përgjithshme dhe stabilitetin në rajon”, ka deklaruar ministri serb i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq, transmeton Koha.net.

Share.