Sindikatet e pakenaqur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Unionit të sindikatëve të pamvarura Srgjan Kekoviq eshte takuar me kryetarin e komunës Fatmir Gjeken. Ata kanë biseduar mbi gjendjen sociale të të punësuarve në komunën e Ulqinit edhe kanë përfunduar se nuk është e kënaqëshme. Në këtë takim poashtu është bërë fjale mbi puntorët e krypores, të hotelit Otrant dhe ndërmarrjeve tjera të cilat kanë pësuar si rezultat i privatizimit të dobet.

Share.