Një viktimë nga gripi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deri tani në Mal të Zi është regjistruar një viktimë nga gripi, kur javën e kaluar një grua humbi jetën nga pasojat e influencës tip B, njoftojnë nga Instituti për shëndet publik. Bëhet fjalë për një paciente në moshën 82-vjeçare , e cila më herët vuante edhe nga problemet në zemër dhe nuk ishte e vaksinuar. Deri tani në Mal të Zi me grip janë regjistruar 267 persona, thonë nga ky institut.

Share.