“Një shqiptar në CIA” përurohet në Ulqin

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi dhe Kuvendi Komunal i Ulqinit, organizojnë përurimin e librit “Një shqiptar në CIA” të autorit Bashmir Xhemaj. Përurimi mbahet ditën e martë më 18 shkurt në ora 19.00, në ambientet e hotelit “Plaza”.  

Share.