“Me një qëllim”: Drejtësia fillon nga krerët e Forcës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni “Me një qëllim” po ashtu ka dalë me një deklaratë të re në drejtim të Forcës, duke i akuzuar krerët e saj për probleme me drejtësinë.

Edhe kësaj rradhe në shenjestër ka qenë kryetari i Komunës Nazif Cungu , të cilin ato e akuzojnë për afera të ndryshme, që nga rasti i Shasit dhe deri te Otrantkomerci. Nga ky koalicion thonë se Cungu është kundër ndriçimit të Anës së Malit prandaj edhe i pengon vendosja e shtyllave. Ato thonë se Cugnu do të dëshironte që i gjithë Ulqini të jetë pronë e tij private, çka , thonë nga ky koalicion, ata nuk do ta lejojnë kurrsesi.

Share.