Një pjesë e Anës së Malit të mërkurën pa energji elektrike

0

Për shkak të punimeve në rrjet, ditën e mërkurë me 16 tetor, prej orës 8.00 deri në orën 17.00, Shasi,Selita, Sukobina, Gjonza, Amulli, Fraskanjeli, Dragina, Shtodra, Lisna Bora dhe Kravari, do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Share.