Një person humbi jetën , gjashtë të plagosur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

   Mal të  Zi, në 24 orët e fundit, ka ndodhur 15 aksidente  në komunikacion  në të cilat një person  ka humbur jetën, një , ka marrë plagë të rënda, ndërsa 5 të tjerë  plagë më të lehta trupore, njohtojnë nga Drejtoria e Policisë.

Policia gjatë kësaj periudhe ka  konfiskuar 21  patentë shoferi  dhe  ka ngritur 47 fletëparaqitje për kundërvajtje.

Janë lëshuar 481 urdhëresa  për pagesën e gjobave dhe konfiskuar gjashtë palë targa.

Share.