Nimanbegu: Përkrah iniciativën e komunës dhe mësimet online

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Sot përmes profilit në rrjetin social FB ka reaguar deputeti në Parlamentin e Malit të Zi, Genci Nimanbegu i cili përkrah inicitivës e Komunës së Ulqinit dhe zhvillimin e mësimeve online për nxënës. Lexoni publikimin në të rësi:
” Infektimi me Covid dhe pasojat e saja po nderlikohen cdo dite ne Komunen e Ulqinit. Inicijativa e Komunes se Ulqinit per rritjen e masave duhet perkrahur nga te gjithe.  Rritja e masave shtrohet si domosdoshmeri dhe pergjegjesi ndaj situates. Shqetsimin per kete e kam percjellur edhe Ministrise duke u dakorduar me inicijativen e Komunes”.
Share.