NIMANBEGU PËRGËZON NXËNËSIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, ka përgëzuar të gjithë nxënësit me rastin e ditës së parë të shkollës, duke i uruar një fillim të mbarë, të suksesshëm dhe sa më të frytshëm.Po ashtu ka uruar mësimdhënësve fillimin e vitit të ri shkollor, me dëshirën që dituria e tyre dhe e librit, të gjejnë strehim në mendjen e nxënësve dhe puna e tyre e shenjtë të realizohet si duhet.KKSH ka uruar edhe prindërit për një vit sa më të suksesshëm për fëmijët e tyre.“Dituria është e vetmja gjë në botë me vlerë, por pa çmim”,- ka porositur kryetari I këtij institucioni, Genci Nimanbegu.

Share.