Nimanbegu: PDS në Tuz nuk kishte politikë afirmative ndaj kërkesave të shqiptarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu, në një intervistë për gazetën “Pobjeda” u pyet edhe për koalicionin në Komunën e Tuzit dhe lënien jashtë tij të Partisë Demokratike të Socialistëve. Nimanbegu tha se për këtë përgjigjen më të saktë mund ta japin në vetë Partinë Demokratike të Socailistëve në Tuz, e cila nuk ka treguar politike afirmative ndaj kërkesave të shqiptarëve në atë zonë.

Share.