Nimanbegu: Mund te kete shkarkime te personave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nenkryetari I Kuvendit te Malit te Zi Genci Nimanbegu, tha per TV Teuta se pas ketij veprimi mund te shkoje deri te shkarkimi I disa personave. “Ktu jane rastet e qarta , duhen te merren deshmite nga qytetaret te cilet kane qen aty, dhe  me kete rast I ftoj te gjithe qytetaret te cilet ishin te pranishem ne vendngjarje qe te shkojne dhe te japing deshmite e tyre sepse edhe ato jane te nevojshme qe strukturat brenda policise dhe ministrise te reagojne sa me pare” theksoi Nimanbegu.

Share.