Nimanbegu fton Ministrin e arsimit Bajramin per vizite pune

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të hënën për një vizitë pune në Ulqin do të qëndrojë Ministri i arsimit , shkencës dhe teknologjisë në qeverinë e Kosovës Arsim Bajrami  me bashkëpuntorët e tij.

Ministri Bajrami është ftuar nga kryetari i Këshilli Kombëtar te Shqiptarëve ne Mal te Zi Genci Nimanbegu, dhe se bashku me perfaqesuesit e keshillit dhe ministrise do të mbajnë një takim në sallën e vogël të Komunës së Ulqinit me fillim në ora 12.00. Ky është një rast i mirë që ministrit kosovar ti parashtrohen problemet me të cilat përballen studentët nga Mali i Zi që duan të regjistrohen në fakultetet e Kosovës, si dhe problemet e arsimit në përgjithësi.

Share.