Nikollë Nikprelaj lançon klipin më të ri “O tupan”, e cila u prit shkelqyeshëm nga publiku

Pinterest LinkedIn Tumblr +
K;ng;tari i mir;njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj, lançoi para disa ditësh klipin me këngën më të re “O tupan”. NJë këngë e cila u prit shumë mirë nga publiku dhe shënoi numër të lartë të klikimeve për shumë pak ditë.
Audienca përsëri u magjeps nga interpretimi i të famshmit Nikollë Nikprelaj.
Muzika dhe orkestrimi i këngës  “O tupan” u bë nga Edmond Zhulali!, kurse tekstin e ka shkruar Ramazan Çeka.
https://www.youtube.com/watch?v=-X_4jCENBWI
Ilmira Lika
Share.