Nika: Roli i mësimdhënësit i shenjtë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi me vite të tëra ka organizuar aktivitete me rastin e Ditës së mësuesit, por këtë vit është më ndryshe, organizimet janë të ndaluara për shkak të situatës së krijuar nga pandemia globale. Kryetari i KKSH-së për Tv Teuta tha se i inkurajon të gjithë mësimdhënësit dhe ato që duan të bëhen të njëjtë, që të përzgjedhin një profesion i cili nuk të sjellë shumë përfitime nga ana materiale por është një mision i shenjtë, pavarësisht sfidave dhe vështirësive.

Share.