NIK GJELOSHAJ SEKRETAR SHTETEROR

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Malit te Zi ne mbedhjen e dates 6 prill e ka emeruar Ish deputetin e Alternatives shqiptare Nik Gjeloshaj per Sekretar shteterore prane MInistrise se Administrates Publike. Gjeloshaj kete post do ta mbuloje ne baze te marreveshtjes se koalicionit “Shqiptaret te vendosur”.  Gjeloshaj ne profiling e tij te rrjetit social Facebook deklaroi se kete post e ka pranuar per te qene me afer realizimit te statusit te Komunes se plote te Tuzit, pasiqe kjo eshte ministria resore e cila percjell implementimin e ketij statusi.

“Jo rastësisht do të ushtroj këtë detyrë; sikur kam njoftuar opinionin e gjerë edhe më parë, se në politikë jam angazhuan për Komunën e Tuzit, jam bashkëthemelues i subjektit politik, pra ASH, që qëllim pripar kishte dhe mbetet vetëqeverisja e plotë për Malësinë.  Mund të ju siguroj që ne si subjekt dhe unë personalisht, sikur kam vepruar në pozitat e mëparshme, do të punoj me gjëra konkrete dhe do të jem i hapun për opinionin e gjerë”, deklaroi Gjeloshaj.

Share.