Nik Gjeloshaj: KËTU FLITET SHQIP DHE VETËM SHQIP(video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këtu flitet shqip dhe vetëm shqip, kështu ishin fjalët e para të fitores së zgjedhjeve në Tuz, të  cilat I tha Lideri I Alternativës shqiptare Nik Gjeloshaj. Ai  pas numërimit të  votave në ceremoninë e fitores të organizuar në Troja, tha se  I kanë dërguar mesazh krejt shqiptarisë se në Malësi fitojnë shqiptarët. “Bindshëm e kemi fituar Partinë Demokratike të Socialistëve, bindshëm, theksoi Gjeloshaj.  Ai I falenderoi të gjithë votuesit, e në veçanti diasporën për ardhjene e tyre masovike, si dhe asambleistin nga New  Yorku,  Mark Gjonaj I cili luajti një rol të posaçëm për fitoren e Malësisë.

Share.