Nga mesnata shtrenjëtohen eurosuper 98 dhe eurodiesel

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çmimet e Eurosuper 98, Eurodiesel dhe vajit për ngrohje në Malin e Zi nga mesnata do të jenë më shtrenjtë për një cent , ndërsa Eurosuper 95 do të mbetet i pandryshuar, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Eurosuper 98 do të kushtojë 1.35 euro ndërsa  vaji për ngrohje 1.14 euro. Eurodiesel do të rritet në 1.16 euro në 15 ditët e ardhshme. Çmimi i Eurosuper 95 do të mbetet i pandryshuar , pra  1.31 euro.

Ndryshimet e fundit të karburantit ishin më 25 maj, llogaritja tjetër do të bëhet në 21 qershor, dhe çdo vlerë e ndryshuar e produkteve të naftës do të jetë e vlefshme nga 22 qershori.

Share.