Nga 1 tetori, shtesë për fëmijët deri në gjashtë vjet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot , Parlamenti miratoi ndryshimet në ligjin për  mbrotjjen sociale dhe të fëmijëve  , të cilat parashikojn futjen e ndihmës për fëmijë për  të gjithë fëmijët deri në moshën gjashtë vjec . Shtesa për femijë do të jetë 30 euro .

Zbatimi i këtij ligji do të filojë  me 1 tetor .

41 deputetë votuan për ndryshimet në ligj .

Share.