Nevojiten dy ditë pushimi i të reshurave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në 12 orët e kaluara që nga ora 19 e deri në orët e sotme të mëngjesit më së shumti shi ka rënë në Nikshiq – 55 litra, në Zhablak 46, në Podgoricë 42, në Kollashin 40, në Plevle 21, në Ulqin 7 dhe Tivar 0,3 litra ka kumtuar meteorologu Dragan Buriq. Ai ka theksuar se një pauz dy ditore e rëndesishme para periudhës së re me shi, e kjo do te thote se nuk do të ketë vërshima të reja të lumenjve dhe liqeneve.

 

Share.