Nesër zgjedhjet parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nesër me 16 tetor do të mbahen zgjedhjet e rregullta parlamentare në të cilat të drejtë vote kanë 528,817 votues.

Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor të Ulqinit Pjetër Lulgjuraj konfirmoi për televizionin Teuta se në Komunën e Ulqinit janë gjithsej 37 qendra votimit, të cilat do të hapen në orën 7 të mëngjesit dhe do të mbyllen në 8.00 të mbrëmjes.

Share.