Nesër vazhdimi i mbledhjes së Kuvendit Komunal

0

Kuvendi Komunal i Ulqinit do të vazhdojë nesër mbledhjen e filluar javën e kaluar. Në shqyrtim kanë mbetur mbi 20 pika të cilat nuk u arrit të diskutohen në mbledhjen e kaluar dhe që pritet të miratohen në vazhdim. Mbledhja parashikohet të fillojë në ora 11.00.

Share.

Comments are closed.