NESER HAPET TURNEU NE TENIS FED CUP

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klubi I Tenisit Bellevue së bashku me Federatën e Tenisit të Malit të Zi,edhe këtë vit do të jenë nkoqit të eventit sportiv, turneut nderkombetarë Fed Cup  2019. Ky turne do te fillojë nga data 17 deri me 21 prill dhe do te zhvillohet ne terenet e Tenis klubit “Bellevue” në Ulqin. Ceremonia solemne e hapjes do të behët mërkurën  mbrëma në ora 18.30 në hapësirat e klubit, njoftoi kryetari i klubit Senad Tafa.

Share.