Nesër festohet 88 vjetori i shkollës fillore në Krajë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Nesër, të premtën më 10 03.2017 shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Krajë,  solemnisht kremton 88 vjetorin. Me këtë rast organizohet program kulturo – zbavitës dhe aktivitete sportive.

Në orën 12:00 bëhët hapja e ekpozitës me punimet e nxënësëve nga lënda e artit figurativ dhe organizohen lojra sportive. Në orën 14.00 është paraparë përurimi i revistës së shkollës “Valët” nr. 19, ndërsa në orën 15:00 shfaqet programi kulturo zbavitës, përgatitur me këtë rast nga seksionet e shkollës.

Share.