Nermin Suma një i ri i cili premton shumë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Futbollisti nga komuna e Ulqinit Nermin Suma karierën e tij sportive e filloj në klubin e Shkodrës “Vllaznia”.

U stërvit për 5 vite me radhë ku dha një kontribut të madh për klubin. Gjatë kësaj periudhe merr shumë lëvdata, në vitin 2014 shpallet edhe golshënuesi më i mirë. Nermin Suma, merr ftesë nga klubi i futbollit “Mlladost” i Podgoricës ku do të vazhdoj karierën e tij në drejtim që të avancohet dhe më tepër.

Share.