Nermin Hoxha në gara në Ankona

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tenisieri i klubit “Belvi” Nermin Hoxha fitoi italianët Marco Piazi dhe Jacopo Sottocornola në garat “Youth Games Adriatic and Ionian Macroregion” në Ankona të Italisë. Sot do të vazhdoi garimin me grekun Stavrou Eleftherios Emmanuil.

Nermini është një djal i ri në moshë, por me talentin e tij dhe dashurin ndaj sportit të bardhë, përfaqëson Ulqinin dhe Malin e Zi në kompeticione të ndryshme.

Share.