Në vendvotimin numër 26 procesi i votimit është duke vijuar sipas rregullave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në shkollën fillore “Boshko Strugar” në vendvotimin numër 26 procesi i votimit është duke vijuar sips rregullave dhe pa probleme. Gjërë më tani në këtë pikë votimi kanë votuar 278 persona nga 516 të cilët kanë drejtë votimi në këtë qendër, thotë Mirsad Bakalli, kryetar i KKZ nr. 26.

Share.