Në Ulqin për herë të parë u fal namazi i Kurban Bajramit në ambient të hapur.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në parkingun e qytetit ku përpara ka qenë Xhamija e Merajes ,besimtaret e shumtë patën mundësi të Falin namazin e Kurban Bajramit në ambient të hapur , ku reisi I bashkësisë Islame në Mal të Zi, Rifat Fejziq udhëhoqi besimtaret ne lutjet e tyre.

Njoftojme se te gjitha xhamitë e Ulqinit kanë qenë të mbyllura, dhe Imamet e këtyre xhamive kanë qenë prezent në faljen e Namazit të kurban Bajramit.

Share.