Në Ulqin nuk ka rritje të të prekurve nga gripi sezonal

0

Edhe përkundër sezonit të gripit, në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin nuk vërehet ndonjë fluks më i madh i pacientëve , deklaroi për TV Teuta drejtori Pavle Marnikoviq. Ai tha se qytetarët e interesuar për tu vaksinuae kundër gripit sezonal mund të vaksinohen akoma dhe se doza ka mjaft. Së shpejti në këtë institucion shëndetësor do të hapet ordinanca oftamologjike dhe kardiologjike ku do të punojnë dy specialist të kësaj fushe. Kjo sipas dr. Marnikoviq do të lehtësojë shumë pacientët të cilët kanë nevojë për shërime, e deri tani i kanë bërë në Tivar e Podgoricë.

Share.

Comments are closed.