Në Ulqin më shumë votues se në zgjedhjet e kaluara

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në zgjedhjet lokale në Ulqin të cilat  do të mabhen me 4 shkurt, të drejtë vote kanë 19,918 votues, 173 më shumë se në zgjedhjet parlamentare të vitit 2016. Nga Ministria e Punëve të Mbrendshme thonë se qytetarët mund të informohen dhe të  verifikojnë vendvotimin e tyre në filialen e kësaj ministrie në Ulqin, prej të hënës deri të premten, nga ora 8.00 deri në orën 14.00.

Për këtë nevojitet që të jenë të pajisur me letërnjoftim ose pasaportë valide.

Share.