Ne Ulqin deri ne ora 13.00 dalja eshte 16.94 %

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi po mbahen zgjedhjet e rregullta presidenciale, ku qytetarët  kanë mundësi të përzgjedhin 7 kandidatë të cilët garojnë në këto zgjedhje. Hapja e pikave të votimit eshte bere në orën 7.00 kurse mbyllja do te jete në orën 20.00.

Sipas te dhenave te CEMI-t, ne Komunen e Ulqinit deri ne ora 13.00 kane votuar 16.94 %  votues dhe procesi po vijon me rregull, kurse ne Mal te Zi dalja ne votime deri ne ora 13.00 eshte 32.8%.

Share.