Në Ulqin 20 herë më pak turistë se vitin e kaluar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin për momentin janë duke pushuar rreth 2000 turistë, nga të cilët 157 janë vendas dhe  1859 të huaj, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike. Ky numër përbën shifër 20 herë më të ulët se numri i turistëve të regjistruar vitin e  kaluar në të njëjtën kohë, i cili ishte mbi 40.000.

Share.