Në Tuz janë hapur të gjithë vendvotimet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Procesi i votimit në Tuz është duke vijuar në atmosferë të qetë, ka pasur vështirësi në një vendvotim për shkak të problemeve teknike. Në regjistrin e zgjedhjeve në komunën e Tuzit janë të regjistruar 12142 votues, ndërsa vendvotime janë 30. Secili vendvotim është duke respektuar dhe masat mbrojtëse të sjellura nga Trupi Koordinues Nacional, deklaron kryetari KKZ Tuz, Edmond Ujkaj.

Share.