Ne terren shume ekipe dhe vullnetare,po veprohet nga te gjitha anet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zjarri ne ullishte edhe pas 24 oreve nuk arriti te lokalizohet, por po vazhdon te shtrihet me permasa te medha, si shkak I eres se forte edhe ne drejtim te Menres. Te gjitha ekipet e shpetimit dhe nje numer I madh vullnetaresh jane ne terren dhe  po bejne te pamunduren per ta lokalizuar zjarrin. Po veprohet nga te gjitha anet, si  nga toka ashtu edhe me nderhyrje nga deti dhe tani eshte aktivizuar edhe intervenimi nga ajri me helikopter, i cili deri tani nuk kishte mundesi intervenimi per shkak te motit.

Foto te filmuara nga Hajrudin Dino Shata:

 

Share.