Në Shtoj hapet ambulanca verore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtëpia e Shëndetit në Ulqin është e përgatitur për sezonin turistik-shprehet drejtori i Shtëpisë së Shëndetit , Pavle Marnikoviq. “Ne i kemi bërë të gjitha përgatitjet e mundshme për të na gjetur sa më të përgatitur sezoni turistik.Si ç’do vit presim një rritje të numrit të pacientëve, ndërsa sa i përket situatës shëndetësore ajo  është në gjendje stabile.”, thotë Marnkoviq.

Nga dita e sotme në Shtoj u hap edhe ambulanca e cila do të jetë në shërbim të turistëve çdo ditë nga ora 9.00 deri në 13.00, dhe pasdite, nga ora 16.00 deri në ora 21.00

Share.