Në shkollën fillore në Krajë bëhet grumbullimi i rrobave për nevojtarët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nxënësit e shkollës fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”në Krajë organizojnë aksionin e dhurimit të rrobave për njerëzit në nevojë. Nga ora 11:00 deri në ora 15:00 në Qendrën për Kulturë në Ostros të gjithë ato  të cilët kanë dëshirë të dhurojnë rrobat të cilat nuk i përdorin ti dhurojnë për të tjerët. Rrobat duhen të jenë në gjendje të mirë dhe mund të jenë për të gjitha grupmoshat.

Share.