Në SH.F ” Marko Nuculloviq ” në Shtoj ka filluar Shkolla Verore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga sot në SH.F ” Marko Nuculloviq ” në Shtoj ka filluar Shkolla Verore në kuadër të Universitetit Lindor të Michigan. Më shumë se 100 studentë të ndarë ne kategorinë e fëmijevë , të rinjve dhe në atë të prindërve të nxënësve që ndjekin mësimin pranë këtij institucioni , janë duke ndjekur këtë kurs për mësimin e gjuhës angleze. Mësimdhënien do ta organizojnë 20 mësues nga Universiteti Lindor i Michiganit.

Ky projekt përfundon me 6 korrik , kur edhe do të bëhet ndarja solemne e diplomave per ata që e kanë ndjekur kursin.

Share.