Në SH.F “ Marko Nuculloviq “ asnjë nxënës i infektuar . Një mësimdhënës pozitiv në vetizolim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në SH.F “ Marko Nuculloviq “ situata paraqitet e qetë dhe mësimi zhvillohet i regullt . Asnjë nxënës që ndjek mësimin pranë ketij institucioni nuk është i infektuar me Covid – 19. Sipas drejtorit Dul Asllani ,  vetëm një mesimdhënës është aktualisht i prekur nga ky virus dhe gjendja e tij është stabile.  Nëse merret vendimi për mbylljen e shkollave që veprojnë në komunën e Ulqinit , Asllani deklaroi që edhe krahas faktit që situata në këtë shkollë është nën kontroll , do të respektojnë urdhërin e ministrisë

Share.