NË RANË : PANAIRI I V NDËRKOMBËTAR I ARTIZANËVE

NË RANË : PANAIRI I V NDËRKOMBËTAR I ARTIZANËVE

0

Në Ranë u hap Panairi i V ndërkombëtar i artizanëve të cilin e ka  organizuar shoqata e artistëve dhe artizanëve “Globus Art”. Një numër i konsiderueshëm i artizanëve të profileve të ndryshme edhe këtë vit  do të prezantojnë punimet e veta. Kryetari i shoqatës “Globus Art” dhe njëheri organizatori Ramiz Hajdari, për Televizionin Teuta u shpreh se pjesmarrësit janë artizanë shumë të mirë të cilët vijnë nga mbar Mali i Zi, Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia. Kryetari i shoqatës “Globus Art” dhe njëheri organizatori Ramiz Hajdari, shtoj që organizimi i panairit është i vështirë, por që falë mbështetjes që ka pasur nga Komuna, OT dhe BKA ka arritur që edhe këtë vit ta realizojnë këtë panairë.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on Twitter