Në Qëndrën për kulturë është hapur ekspozita e nxënësve me motive nga Ulqini

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Në Qendren për kulturë është hapur edicioni i dytë i Ekspozitës “The power of color” me teme “History of Ulcinj”. Pjesmarrësit e kësaj ekspozite janë nxënësit e Shkollës së mesme ” Vëllazërim bashkim ” të  cilët ekspozuan punimet e veta. Galeria me fotografi të nxënësve do të jetë e hapur edhe ditët në vijim, prandaj drejtori i Qendrës për kulturë Musa Hoxhiq i ftoi të gjithë të interesuarit që të vizitojnë galerinë dhe të shijojnë artin pamorë të talentëve të rinj.
Share.