NE PODGORICE  U SHENUA DITA E TURQISE

NE PODGORICE  U SHENUA DITA E TURQISE

0

Me rastin e 95 vjetorit nga themelimi I Republikes se Turqise, ambasada e Turqise ne Mal te Zi ka shtruar nje mbremje solemne per perfaqesuesit e jetes publike, kulturore dhe politike si dhe per perfaqesuesit e  korit diplomatic. Ambasadori I Turqise ne Mal te Zi Serhat Galip,ne emer te nikoqirit ju falenderua mysafireve per presence dhe nefjalen pershendetese ka lexuar letren e kryetarit Rexhep Tajip Erdogan.

Please follow and like us: