Ne Podgorice neser fillon vaksinimi i qytetarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qendra Shëndetësore e Podgoricës nesër do të fillojë vaksinimin e qytetarëve kundër virusit COVID-19, u njoftua nga ky institucion shëndetësor. “Vaksinimi është, për fillim, i organizuar në katër pika në Qendrën Sportive  Moraça dhe dy në objektin shëndetësor” Stara Varosh “, dhe më vonë, sipas nevojës, pikat do të hapen në objektet e tjera shëndetësore të parashikuara për vaksinim,” thuhet ne deklaratë. Qendra Shëndetësore kujton se grupi i parë me përparësi për vaksinimin kundër virusit COVID-19 janë përsonat më të vjetër se 80 vjeç. Siç është njoftuar, me rastin e fillimit të vaksinimit të qytetarëve, Ministrja e Shëndetësisë Jelena Boroviniq Bojoviq dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit të Qendrës Shëndetësore Podgoricë Danillo Jokiq do t’i drejtohen mediave në orën dhjetë para Qendrës Sportive  Moraça.

Share.